piątek, 17 marca 2017

Паричните преводи до България - Western Union

Имаме удоволствието да Ви уведомим всички наши клиенти, че павилион В Medio в търговския център Auchan има услуга за превод на пари на целия свят! Това е една възможност за всички онези, които имат нужда да изразят трансфер на пари навсякъде по света. Бързо и ефективно ниски разходи за комисионни ви очакват при ул обслужване и. Sosnkowskiego 14.


Паричните преводи се извършват в сътрудничество с световен лидер и експерт в областта на финансовите трансфери, или Western Union. При провеждането на бързи и лесни пари могат да се качват веднага след получаване на специален номер MTCN. Понякога, дори и за минута пари е готов да приема! Western Union предлага парични преводи по целия свят, и парите да вземете или да даде в, между другото, в точката на Inmedio Street. Sosnkowskiego в Ополе (CH Auchan). Трансфери могат да получават и предават на полския валута от понеделник-събота 9: 30-20: 30 и неделя 10: 30-19: 30.

За да получи съобщението трябва да има следната информация: -производство MTCM

-name човек дава пари -Posiadać идентификация-края медии (не може да се обърка с 10%) За да се даде на съобщението трябва да бъде:

- Имат ли документ за самоличност -Podać име на лицето, което получава пари за.